Winter Candles

door Virginia op zaterdag 14 november 2015

Afgelopen weken hebben we de prachtige nieuwe winter kaarsen binnen gekregen. Merken zoals Cire Trudon, Diptyque en Annick Goutal lanceren ieder jaar mooie producten die tijdens de soms koude winterse avonden je huis heerlijk parfumeren en opfleuren.. Eén van mijn ultieme kerst favorieten is de geur Noel van Annick Goutal, deze heerlijke geur van sinaasappel, dennen en citrus neemt je echt mee naar een winter wonderland en prachtig versierde kerstbomen. Deze geurlijn bestaat uit een kaars, roomspray en diffuser.  
Diptyque lanceert dit jaar weer 3 prachtige kaarsen die door schilder Julien Colombier een unieke design hebben gekregen, de 3 geuren zijn Sapin de ultieme kerstgeur van dennen met mandarijn en houtnoten. Liquidambar is een mix van amber, nootmuskaat, kaneel en suiker, deze kaars is heel gourmandachtig. En Oliban is een zoete oriëntaalse geur door de mix van hout, citrus en wierook.
Cire Trudon lanceert ook dit jaar 3 prachtige kaarsen voor de wintermaanden. Gabriel is een heerlijke gourmand geur met de geur van kastanjes, ceder en patchouli. Gaspard is een houtachtige mandarijn geur met rozen en sinaasappel. En mijn favoriet is Melchior een warme geur met benjoin, labdanum, mirre en amber. Ook dit jaar zijn de kaarsen in prachtig mat glas in de kleuren rood, grijs en groen.
En vergeet niet de geur Nazareth, deze kaars met kaneel, sinaasappel en vanille is ook een ultieme kerstgeur. Deze is dit jaar speciaal in mooi goud glas gelanceerd.  


Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.