Father's Day Gift Guide

door Virginia op dinsdag 16 juni 2015

Aankomende zondag is het Vaderdag, een dag om de lieve vaders in het zonnetje te zetten...
We hebben naast producten voor het gezicht, lichaam ook prachtige nieuwe geuren die een ideaal cadeau zullen zijn voor Vaderdag. In deze Gift Guide de leukste cadeau tips...:

Acqua di Parma heeft deze maand prachtige nieuwe travelsprays gelanceerd voor de geuren: Colonia, Colonia Assoluta, Colonia Intensa en Colonia Essenza.
Deze mooie leren travel spray is ideaal voor op reis en is bovendien na te vullen met de refills.

En naast deze travel spray lanceert Acqua di Parma deze maand een nieuwe geur in hun donkere lijn, naast de Colonia Intensa Oud en de Colonia Leather is er nu de geur Colonia Ambra een warme kruidige geur met Amber, rozen, cederhout en patchouli.

Het Franse merk Annick Goutal lanceert een prachtige frisse geur genaamd "L'Ile au Thé", deze geur is opgebouwd rondom 4 geurakkoorden: mandarijn, mandarijnbloesem, osmanthus, abrikozen, groene thee en witte musk.

Sinds begin deze maand hebben wij een nieuw merk in onze collectie: "Institut très Bien". Dit mooie merk uit Lyon heeft zich laten inspireren door een oud recept uit 1906 van de geur Cologne à la Russe, een warme cologne met citrus en amber. Naast deze geur lanceerde het merk nog 2 Colognes: Cologne à la Francaise, een bloemige citrus cologne met veel witte bloemen gecombineerd met citrus en Cologne à L'Italienne, dit is een pure citrusgeur met een zachte lavendel basis.

En vergeet ook niet de prachtige scheerproducten van oa Geo F Trumper, Penhaligon's, Floris en Acqua di Parma die een prachtige lijn met scheercremes, scheerzepen, kwasten en messen hebben.


Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.