Gift Guide Mother's Day

door Virginia op woensdag 6 mei 2015

Aankomende Zondag 10 Mei is het Moederdag, altijd een mooie dag om een bijzonder iemand in het zonnetje te zetten.. We hebben de afgelopen weken veel mooie producten binnen gekregen die prachtig zijn als cadeau. Op onze site hebben we ook een Gift Guide met cadeautips en hieronder staan enkele nieuwe lanceringen die ideaal zijn als cadeau:

Parfums de Rosine heeft speciaal voor 1 Mei een limited edition uitgebracht. "Le Muguet de Rosine" is een heerlijke frisse geur opgebouwd rondom lily of the valley gecombineerd met peer, jasmijn en rozen.

De nieuwste geur van Annick Goutal "L'Ile au Thé" is heerlijk fris en zacht met groene thee, osmanthus en mandarijn. Er is in deze geur ook een prachtige Kaars gelanceerd.

Diptyque lanceert met "Florabellio" frisse en aromatische geur. Het is een sea breeze geur door een mix van venkel, appelbloesem, osmanthus en sesamzaad.

De nieuwste kaars van Cire Trudon "Joséphine" is een heerlijke bloemige geur met rozen, jasmijn en iris.

En een absolute must voor deze zomer is de Guerlain "Terracotta" parfum, deze geur neemt je mee naar een prachtige tropisch eiland. Het is een mix van tiare bloem, ylang ylang en vanille... 

Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.