Holiday Gift Guide Candles

door Virginia op maandag 15 december 2014

Tijdens deze donkere weken zijn prachtige geurkaarsen een absolute musthave om je huis heerlijk te parfumeren. Merken zoals Diptyque en Cire Trudon lanceren ieder jaar unieke limited editions speciaal voor de feestdagen die gelimiteerd uitgebracht worden. En merken zoals Annick Goutal en Etro hebben hun klassiekers weer opnieuw gelanceerd.

De echte kerst klassieker is toch wel Noel van Annick Goutal, deze geur met sinaasappel en dennen neemt je echt mee naar een Franse gedecoreerde huiskamer met een prachtige kerstboom.....

Etro heeft ieder jaar in zijn collectie de heerlijke Misto Bosco een warme zoete kaars met de geur van dennennaalden en bessen...

Diptyque maakt er ieder jaar weer een feestje van! Speciaal voor de kerstdagen lanceren ze 3 gelimiteerde geuren, dit jaar zijn het de geuren Hiver (cederhout), Resiné  (dennen) en Spice (kruidkoek) geworden. Mijn favoriet de Ambre is nu ook uitgebracht in de "Cognac" editie, een warme amber en patchouli geur.

Cire Trudon het oudste Franse kaarsenmerk lanceert dit jaar weer unieke kaarsen. De geur Bethleem (spicy amber) komt in een prachtig blauw glas met zilveren binnenkant. Nazareth is een warme mix van sinaasappel, kruidnagel en kaneel, in een rood met goud glas.  En de heerlijke Gabriel is een combinatie van kastanje en hout, in een groen met goud glas.
Dit jaar heeft Cire Trudon deze 3 kaarsen ook uitgebracht in de Intermezzo, deze kaarsen zijn 800 gr en hebben 3 lonten.
Laat een reactie achter: