My Summer Essentials

door Virginia op zondag 20 juli 2014

Momenteel kunnen we volop genieten van een paar prachtige warme en zonnige dagen. Hopelijk blijft het de komende weken zulk mooi zodat we een prachtige zomer voor de boeg hebben....

Tijdens deze mooie dagen is het natuurlijk belangrijk om oa de huid goed te beschermen.
Een van mijn favoriete merken is Caudalie, zij hebben een prachtige zonnelijn, die de huid optimaal hydraten en beschermen.

Caudalie heeft afgelopen maand zijn zonnelijn uitgebreid met de volgende producten:

1. Suncare Face spf 30, een verzorgende creme voor de eerste zonnestralen of als je wat langer in de zon bent.
2. Suncare Face spf 50 , dezelfde creme als hierboven alleen met een spf 50, dus voor een hogere bescherming als je langer in de zon zit of sneller verbrandt.

3. Selftanner Face, een ideale selftanner voor het gezicht. Deze creme trekt snel in en geeft de huid een natural sun teint :)

4. Divine Oil Body, een absolute must have uit de Divine lijn van Caudalie. Deze droge bodyolie bestaat oa uit druiven en argan olie. Hij hydrateert, verzorgt en trekt super snel in. Ik vind hem ideaal voor na het zonnen voor op de benen en armen en de geur is hemels.....
5. Divine Legs, dit is een soort self tan en tanning product voor de benen. het trekt heel snel in en geeft de benen een waar zomer kleurtje! Ideaal :)


Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.