Happy Valentine

door Virginia op dinsdag 11 februari 2014

Aankomende vrijdag is het 14 Februari en dat betekent Valentijsdag!! Veel merken hebben in hun collectie mooie producten die perfect zijn als cadeau voor deze romantische dag :)

Diptyque lanceert dit jaar een kleine collectie in de lijn van de Eau Rose (één van mijn lievelings geuren) een heerlijke bodylotion en handcreme. In de geur is nu ook een luxe roll on parfum uitgebracht en om de lijn helemaal compleet te maken is de geurkaars Rosa Mundi gelanceerd een prachtige rozengeur gecombineerd met bergamot, lychee, musk en cederhout.

De lijn van het Franse Les Parfums de Rosine heeft ook bijzondere geuren met een romantisch thema zoals Rose d'Amour, geïnspireerd door de rode roos met jasmijn en peper. De mooie geur "La Rose" blijft nog steeds één van de meest unieke geuren uit de collectie door de combinatie van pure rozen jasmijn en viooltjes.

In de collectie van Annick Goutal vindt je de prachtige romantische geuren zoals: "Quel Amour", "Petite Cherie" en "Ce Soir ou Jamais" en voor heren "Duel" en "Sables".


Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.