My 2013 Favourites

door Virginia op zondag 5 januari 2014

Ik wil iedereen een mooi, gezond en geurig 2014 wensen! 2013 is supersnel voorbij gegaan, het was een jaar met veel mooie nieuwe lanceringen. Wij zijn afgelopen jaar met enkele nieuwe merken in onze collectie begonnen zoals: Arquiste, Mona di Orio en Leonor Greyl. Hierbij een overzicht van enkele must producten van afgelopen jaar.

Mijn favoriete producten van afgelopen jaar voor dames zijn:

1. Serge Lutens "Fille de Berlin",  in deze geur heeft hij zo'n mooie creatie gecreëerd van rozen, roze en zwarte peper en musk.
2. Leonor Greyl "Shampoo Moelle de Bambou", is mijn no 1 shampoo, je haar wordt van dit product zijdezacht en krijgt een prachtige glans. De andere producten uit de lijn van Leonor Greyl zijn ook absoluut aan te raden.
3. Cire Trudon "Bartolomé", hun nieuwste kaars is voor mij als amber liefhebber een absolute must!
4. Miller Harris "Rose en Noire", de laatste creatie uit haar collectie is één van mijn favoriete geuren van afgelopen jaar, het is een mooie warme rozengeur met zwarte peper en patchouli.
5. Caudalie "Divine Oil", is een waanzinnige olie voor het lichaam en haar, en afgelopen jaar is deze lijn uitgebreid met een bodyscrub en een olie voor de benen.

Voor heren zijn mijn favorieten:
1. Annick Goutal "Eau de Monsieur", deze klassieker uit 1985 is vorig jaar opnieuw gelanceerd, het is een prachtige citrusgeur met patchouli en santalhout.
2. Acqua di Parma "Barbiere scheerlijn", AdP heeft afgelopen jaar de Barbiere lijn opnieuw gelanceerd met nieuwe en vernieuwde producten zoals de ShavingOil, Face Emulsion en Oogcreme. Een mooie lijn voor de man die een complete gezichts en scheerverzorging zoekt.
3. Leonor Greyl "Bain Traitant Propolis", is een ideale shampoo voor heren die de hoofdhuid verzorgt en ideaal tegen roos.

Happy New Year


Een reactie

De Leonor Greyl Huile de Palme is de redding geweest voor mijn haar,samen met de shampoo voor broos haar.Na een heftige kappersbehandeling was het eigenlijk tijd om er de schaar in te zetten,maar door deze producten,kwam er glans voor terug,megafijne producten DP

door Anoniem op 6 januari 2014 om 07:57. #

Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.