Holiday Gift Guide

door Virginia op maandag 2 december 2013

Het is alweer begin december en dit betekent dat de feestdagen voor de deur staan. Deze week Sinterklaas en op 25/26 december is het Kerstmis. We hebben de afgelopen weken mooi gifts binnen gekregen speciaal voor de feestdagen. De komende weken ga ik verschillende producten aan jullie laten zien die echt geweldig zijn als cadeau voor de komende feestmaand.

Mijn lievelingsproduct voor deze mooie maand blijft toch de geurkaars. Een ideaal cadeau maar ook zeer geschikt om voor jezelf te kopen. In deze donkere maand is het toch heerlijk om je huis te parfumeren met een prachtige geurkaars. Mijn favoriete merken zijn toch absoluut Diptyque, Cire Trudon en Annick Goutal.

Diptyque lanceert dit jaar speciaal voor de feestdagen 3 prachtige kaarsen in samenwerking met het design duo Tse & Tse. De 3 geuren van dit jaar zijn:
"Ecore de Pin" een heerlijke dennengeur gecombineerd met cederhout en cypress. "Orange Chai" is een warme mix van sinaasappel, kweepeer, gember en kaneel. "Encens des Indes" is een warme geur met mirre, rozen, anjer en wierook.

Cire Trudon heeft speciaal voor de feestdagen de kaars "Bethleem" gecreëerd, een warme geur met amber, sandelhout en cederhout. Een unieke kaars die dit jaar in een prachtig zilver glas is uitgebracht naast de succesvolle lancering van vorig jaar: "Melchior". En vergeet niet de perfecte kaarsen voor de kerst uit hun collectie: "Nazareth" en "Spiritus Sancti".

En één van mijn lievelings geuren voor deze tijd is de Noel lijn van Annick Goutal. Deze unieke geur met sinaasappel, dennen en citrus is een pure kerstgeur, inmiddels is het een echte classic. De lijn bestond uit een "kaars", "roomspray", "giant kaars" en is nu ook uitgebreid met een "set met 3 mini kaarsjes" en een "diffuser".


Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.