Summer Favourites

door Virginia op zaterdag 3 augustus 2013

Het is de afgelopen weken prachtig weer geweest en dat betekent heerlijk genieten van de zon! Tijdens deze mooie dagen moet je je huid goed verzorgen en hydrateren. En met dit weer heb je ook vaak zin in frisse citrusachtige geuren. Mijn favoriete producten voor de zomer:

1. Een absolute musthave is een heerlijke bodyolie. Mijn favorieten zijn de Bodyoil van Caudalie en uit de Art of Body lijn van Diptyque is de Voile Satin heerlijk hydraterend en verzorgend.

2. Uit de Terracotta lijn van Guerlain zijn er nu mooie verzorgende producten zoals een Bodyscrub, een Bodyoil, een verzorging voor de benen en een zonneserum. Heerlijke producten die ideaal zijn om de huid te verwennen met dit mooie weer.

3. Mijn favoriete geuren voor deze zomer zijn: L'Artisan Parfumeur "Caligna", geinspireerd door de saliebloem en vijgen.
Miller Harris heeft in de geur "Le Petit Grain" haar inspiratie gehaald uit Zuid Frankrijk, het is een frisse cologne met veel citrus.
De "Acqua Decima" is de 10de geur uit de Eau d'Italie lijn, het is een combinatie van veel citrus met neroli en mint. Alle 3 heerlijke geuren voor de zomer!

Happy Summer!!!!Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.