Father's Day

door Virginia op maandag 10 juni 2013

Zondag 16 Juni is het weer zo ver, dan is het Vaderdag! Wij hebben in onze collectie de perfecte cadeau's om de papa's in het zonnetje te zetten aankomende zondag. Hierbij enkele tips uit de lijn met heren merken:

1. In de collectie van Geo F Trumper komen mannen niks tekort, de prachtige scheerkwasten, scheerproducten en geuren zijn een absolute must voor de moderne en klassieke man.

2. Het Engelse merk Floris heeft naast zijn prachtige geuren voor heren zoals No 89, Limes en Santal nu in verschillende geuren scheerproducten en showergels.

3. Acqua di Parma heeft in zijn collectie prachtige producten voor heren zoals de Collezione Barbiere met oa een unieke scheerkwast en scheermes. Het perfecte cadeau voor op reis is de chique Travelspray in de leren houder in de geuren Colonia, Assoluta, Essenza en Intensa.

4. Penhaligon's heeft naast z'n klassiekers zoals Blenheim Bouquet ook prachtige geuren voor mannen zoals Sartorial, Juniper Sling en Endymion. Dit Engelse merk heeft in zijn meeste geuren ook een mooie uitbreiding zoals Aftershave Balm, Showergel, Deodorant en Scheerproducten.

5. En mijn 5 persoonlijke favoriete herengeuren zijn Houbigant Fougere Royale, Corso Como Uomo, Penhaligon's Opus 1870, Creed Original Vetiver en Carthusia Uomo.

In de winkel hebben we nog veel meer prachtige cadeaus voor de heren.Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.