Winter Wonderland

door Virginia op zaterdag 19 januari 2013

Den Haag is sinds maandag omgetoverd tot een prachtige witte Hofstad. Met dit winterse weer moet je je huid toch net iets meer verwennen dan normaal. De heerlijke verzorgende producten van Caudalie zoals de hydraterende handcreme, voetencreme en bodybalm zijn perfect om je huid te beschermen voor dit koude weer.

De bodylijn van Diptyque L'Art of Body heeft ook fijne verzorgende producten zoals de "Baume Mains" en de "Rich Butter for the Body", hydraterend met een heerlijke rozengeur.
 
Mijn favoriete handcreme is die van Annick Goutal de Rose Splendide "Baume Mains", superzachte handen krijg je van deze creme en de geur is uniek!!!

En laten we de lippen niet vergeten, deze kun je optimaal verzorgen met de fijne lijn van Rosebud met de verschillende smaken zoals de Classic Rosebud, Brambleberry en Strawberry. Deze blikjes met rozenzalf hydrateren en verzorgen de huid optimaal, de classic Rosebud is nu ook uitgebracht in een tube.
En Diptyque heeft ons vorig jaar heel gelukkig gemaakt met de "Baume Levres", een verzachtende en hydraterende balm voor de lippen.

Fijn Weekend!Laat een reactie achter: