My Summer Essentials

door Virginia op donderdag 16 augustus 2012

Het is eindelijk zomer! Hoge temperaturen en veel zon. Als we de weerberichten moeten geloven staat er een prachtig weekend voor de deur. Wij hebben hier oa ook de luxe dat we heel dichtbij het strand wonen, wat altijd heerlijk vertoeven is met mooi weer.

Mijn persoonlijke "Summer Essentials" voor met dit mooie weer zijn:

1. Diptyque "Voile Satin", een verzorgende olie met de heerlijke geur van jasmijn die de huid optimaal hydrateert na een dagje zonnen, is ook perfect voor in 't haar.

2. Mijn 3 geuren voor deze zomerdagen zijn Eau d'Italie "Un bateau pour Capri", met een zomerse mix van freesia's, pioenroos en perzik en de frisse geuren "Mandarine" van L'Artisan Parfumeur en van Different Company "Limon de Cordoza" voor dat heerlijke vleugje citrus.

3. Het is altijd zeer belangrijk om de huid optimaal te beschermen en te verzorgen als je van de zon geniet, Guerlain en Caudalie hebben allebei hele fijne zonneproducten, die heel zacht voor de huid zijn.

4. Molton Brown heeft de heerlijke showergel "Blissful Templetree" die mijn absolute favoriet is in de zomer, door de heerlijke geur en de hydraterende werking van de showergel, de bodylotion van deze geur is ook pure luxe.

5. En laten we natuurlijk de nagels niet vergeten, het blijft toch altijd leuk om zeker de teennagels een mooi kleurtje te geven, het Amerikaanse merk Deborah Lippmann heeft de leukste kleurtjes in haar collectie zoals: "On the Beach" en "Candy Shop".

Happy Summer en tot snel!!
Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.