Summer Favorites for Men

door Virginia op woensdag 25 juli 2012

Voor de heren zijn er voor deze prachtige dagen natuurlijk ook frisse geuren die ideaal zijn voor deze warmte. Mijn "Favourites for Men" top 10 zijn:

1. Czech Speake "Vetiver Vert", is een zomerse geur met veel citrus, vetiver en santalhout.
2. Penhaligon's "Quercus", is een echte zomergeur uit de lijn van Penhaligon's met veel citrus zoals lime en bergamot en een basis van musk en basilicum.
3. Annick Goutal "Eau du Sud",  is een absolute topper uit de lijn voor heren van Annick Goutal, de frisheid van bergamot, grapefruit en lime met en vleugje basilicum, pepermunt en vetiver.
4. "Acqua di Genova", is een nieuwe geur in onze collectie. Het is een elegante en chique cologne uit 1853 met citrus, oranjebloesem, lavendel en musk.
5. Parfums de Rosine "Rosissimo", is een frisse rozengeur met veel citrus zoals grapefruit en verbena.
6. Creed "Orignal Vetiver", uitgebracht in 2004 en een absolute must uit de lijn van Creed, pure vetiver in combinatie met bergamot en mandarijn.
7. Acqua di Parma "Colonia", is de ultieme cologne klassieker uit 1916, elegant en tijdloos. De geur heeft veel citrus, kruiden en hout.
8. L'Artisan Parfumeur Batucada", neemt u mee naar Brazilië, de geur is geïnspireerd door 't zomerse drankje caïpirinha, met een combinatie van lime, munt en cachaça.
9. Acqua di Biella "No1", Een klassieke Italiaanse cologne uit 1871, zeer elegant en puur door de combinatie van petitgrain, bergamot, lavendel en mint.
10. Geo F. Trumper "Extract of Limes", is perfect voor de zomer, een cologne die enkel uit de pure geur van lime en citrus bestaat......
Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.