Oranje Oranje

door Virginia op zaterdag 28 april 2012

Aankomende maandag is het Koninginnedag, in Den Haag vieren wij de nacht daarvoor ook nog KoninginneNach. De kleur die je overal ziet is natuurlijk Oranje! Wat roept deze kleur bij jullie op, ik persoonlijk vind oranje een vrolijke, zonnige en fruitige kleur. En daar passen geuren natuurlijk perfect bij. Het lijk me leuk om in dit thema enkele geuren te bespreken waarin de kleur oranje een grote rol speelt.

Zoals bijvoorbeeld de nieuwe limited edition geur van l'Artisan Parfumeur "Mandarine", een heerlijk mix van mandarijn, sinaasappel en frangipani.
De Italiaanse merken mogen natuurlijk ook niet ontbreken:
Meesterparfumeur Bertrand Duchaufour heeft de warme geur "Baume du Doge" van Eau d'Italie gecreëerd met sinaasappel, kaneel en incense.
Il Profumo heeft in de eau de parfum "Mandarine" de pure mandarijn gemixt met lychee en heliotrope, een zonnige en frisse geur.
En niet te vergeten Profumum uit Rome die hebben in de geur "Dulcis in Fundo" sinaasappel, citrus met veel vanille gecombineerd, een waar dessert om je vingers bij af te likken.
En de Engelse Miller Harris heeft in de geur "Tangerine Vert" veel citrus met cederhout gemengd, perfect voor zowel dames als heren.
Fijne Koninginnedag!!


Een reactie

Grappig artikel.. ! :)

door Wendy Pasveer op 1 mei 2012 om 12:40. #

Laat een reactie achter:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.